Elvegården i Førde i samarbeid med Åsen & Øvrelid

Elvegården i Førde i samarbeid med Åsen & Øvrelid

Om BT Stillas

Vi feirer 10 år med kvalitet, sikkerhet og et godt samarbeid med våre kunder og leverandører.

 
 

BT Stillasutleie as ble etablert i 2009,

da vi kjøpte Fjordane Stillasutleie. BT Stillas AS har siden vært og er en bedrift i vekst, med Sogn og Fjordane samt andre nærliggende områder som vårt primære oppdragsområde. Med over 8000kvm stillas og tilbehør på lager er vi sikker på at vi kan tilfredsstille dine behov.

BT Stillas har kunder i alle størrelses ordener. Hos oss får du alt fra små rullestillaser, stillas til eneboliger og borettslag eller større komplekse løsninger for krevende bygninger og konstruksjoner. Hos oss er ingen kunder for små eller for stor, og ingen jobb er for vanskelig. Vi bruker våre samarbeidspartnerne våre til å finne løsninger skreddersydd dine ønsker og behov.

Vi tilbyr montering, prosjektering og utleie av ulike stillasløsninger. BT Stillas har spesialisert seg på stillasmontering rundt bygninger som krever det lille ekstra – for eksempel en stavkirke der stillaset ikke kan festes med bolter i eller røre bygningen – men må bygges rundt og over. Vi har også lang og god erfaring innen montering av stillas under broer og lignende konstruksjoner.

 

Våre ansatte er kompetente, faglærte og sertifiserte stillasarbeidere. Vi har sertifiserte fagarbeidere som bistår med prosjektering og totalløsninger for ditt prosjekt om det er stort eller lite. Vi gjør alt vi kan for å gjøre din jobb enklere.

Hvorfor velge oss?
Vi vet at sikkerhet, service og god kommunikasjon er viktig for våre kunder. Det er også viktig for oss.
Ved å velge BTS som din samarbeidspartner, er du sikret at dine utstyrsbehov til enhver tid er dekket. Samtidig sørger vi for svært konkurransedyktige betingelser.
 
Vi gjør alt vi kan for å gjøre din jobb enklere!