BT Stillas monterer alle typer stillas.

 
Stillas.jpg
 

Tjenester

 
 

Mur-/industristillas/tungstillas

Vi monterer murstillas og trappetårn i stål, montert og godkjent til avtalt pris.
Våre industristillas er tilpasset Europeiske forskrifter, direktiver og standarder. Stillasene brukes innen bygg, industri og verft on-/offshore.

Tungstillas løsninger benyttes spesielt i forbindelse med rehabilitering eller nybyggingsprosjekter. De egner seg også til jobber med muring, pussing av fasader eller der det kreves materiell som tåler mye belastning.

 

Tak over tak

Med tak over tak-systemet kan man jobbe under tak hele året, uten påvirkning og forsinkelser grunnet værforhold. Dette er en genial løsning enten det er snakk om nybygg eller restaurering. Det er ikke tvil om at kvaliteten på bygget blir bedre, når materialer og byggdetaljer ikke blir eksponert for nedbør i form av snø og regn.
Tømreren har også en langt bedre arbeidsdag, der personlig velvære og HMS blir ivaretatt. Vi monterer kalde lysrør lamper, og opplegg for byggestrøm inne i ”teltet”
Løsningen kan brukes på alt fra eneboliger til stavkirker og bruer som skal behandles med maling og membraner. Det er egentlig ingen begrensninger, bare muligheter.

 

Rullestillas

Rullestillas brukes både innendørs og utendørs, på asfaltert eller støpt underlag. Bruk av rullestillas er en enkel og rimelig måte å jobbe i høyden på. 

 

TILKOMSTTEKNIKK

BTS  utfører inspeksjoner av tak og fasade i tillegg til strukturinspeksjoner på konstruksjoner med vanskelig tilkomst. For eksempel høybygg, siloer, bruer og skorsteins piper. Vi har flere kvalifiserte håndverkere/montører som kartlegger og utfører ditt vedlikeholdsbehov. Vi har et godt samarbeid med rådgivende ingeniører. 

Fasadestillas / lettstillas

BTS tilpasser fasadestillaser slik at adkomsten til fasaden blir akkurat slik som kunden ønsker det. For flere eksempelbilder på fasadestillaser.

BTS monterer lett-stillas som kan brukes til fasadearbeid, malearbeider, utskifting av vinduer eller renovering med mer. Fortell oss om jobben du skal utføre, så hjelper vi deg med å beregne hva du trenger, og hvordan dette skal monteres.

 

Presenning /duk

Ved inndekning av vegger benyttes diverse presenninger fra våre leverandører.

Vi leverer og monterer duker som dekker alle behov. En duk hindrer at verktøy og annet utstyr faller utenfor og forårsaker skader. Selv om duken er perforert, vil den holde regn og vind ute.

 

Taksikring

BTS monterer alle typer taksikring. Taksikring er viktig for å opprettholde sikkerheten ved arbeid i høyden. Forskjellige typer tak krever forskjellige typer sikring. Vi har utleie av taksikring for både flate og skrå tak, samt for stillas.

 

Scenerigg

Vi setter opp scenerigg til for eksempel utekonserter eller lignende.